Bestellen

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender

Beschikbaar
LEGO LEGO Technic
9.9

Gebruikersscore

Een hele mooie ervaring

Gebruikersscore: 10

Dit is een hele mooie set. Natuurlijk, de Defender is een prachtige auto maar het bouwen van een Lego Defender met al dee kenmerkende lego blokken is wel bijzonder
Hij is nu bijna af. Ik heb er dan 5 of 6 dagen over gedaan. Het hoefde niet in één dag af. Gewoon rustig aan en bewust bouwen, je onderweg afvragen hoe iets werkt of gaat werken. Twijfelen of je het wel goed hebt uitgelijnd. Er zijn zo veel recensies over krakende en zelfs achteruit lopende eindproducten. De mijne niet, in één keer goed. Hij loopt als een zonnetje, mede dankzij mijn extra aandacht.

Morgen is hij af. Dan volgt nog een intensieve periode van bestuderen, testen en elektrisch aandrijven, een half jaar als show object en dan reversed engineering. Voorzichtig afbreken, de werking nog eens doorgronden en opbergen.

Na een half jaar zal ik hem wel weer in elkaar gaan zetten, gewoon om de lol van het bouwen en bestuderen. Misschien wel wat aanpassen.

Deze set is zijn geld dubbel en dwars waard. Echt een aanrader. Het is een echte Landrover Defender maar ook duidelijk nog Lego. Veel bouwers beklaagden zich dat er blauwe connectoren zichtbaar waren in de groene panelen, die hadden tenminste zwart moeten zijn. Ik ben het daar niet mee eens. Roeien met de riemen die je hebt. Zo werken ze bij Lego. Slechts in uiterste noodzaak wordt er een nieuw blokje ontworpen. Die insteek mag ik wel. Ik vind die paar blauwe puntjes eigenlijk wel mooi want het is gewoon echt Lego en geen plastic bouwdoosje met wat lijm. Het staat voor een denkwijze.

Ja, zeker de moeite waard.

2 Reacties

 1. kan de defender ook elektrisch gemaakt worden en waar haal ik dan de set vandaan.
  Dan wel met een beschrijving hoe die moet worden gedaan .Dit kan ik nergens vinden.
  Ik hoor graag van U

  Reageer
 2. Kan de Defender ook elektrisch gemaakt worden .
  Zijn daar beschrijvingen van ?

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten