‘LEGO komt in tweede helft van 2021 met de Titanic en tweede stadion’

LEGO Creator Expert

De YouTuber Brother From Another Brick claimt in zijn nieuwste video dat er in de tweede helft van 2021 een LEGO-versie van de Titanic komt. Daarnaast zou het Deense bedrijf ook plannen hebben om een nieuw stadion uit te brengen. Vorig jaar werd LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford Manchester United op de markt gebracht.

LEGO Titanic

Zijn informatie is afkomstig van Eurobricks-gebruiker VanIslandLego. In zijn bericht schreef hij dat LEGO-fans dit jaar kunnen uitkijken naar een model van de Titanic en een tweede stadion. We nemen deze informatie uitermate serieus, want afgelopen zomer wist hij correct de komst van LEGO Winter Village 10275 Elf Club House en LEGO 10276 Colosseum te voorspellen.

De Titanic is een van de bekendste rampen in de menselijke geschiedenis en een model van het beroemde schip zou in onze ogen een uitstekende aanvulling zijn op de nieuwe 18+ lijn. Het schip raakte in de nacht van 14 op 15 april 1912 een ijsberg en het ongeluk zorgde ervoor dat een deel van de stuurboordzijde op meerdere plekken werd doorboord. Binnen drie uur was het schip gezonken en kwamen er 1522 opvarenden om het leven. Het ligt overigens voor de hand dat het een displaymodel betreft van het volledig intacte schip.

Er is op dit moment nog geen informatie beschikbaar over het aantal steentjes, setnummers en prijzen van beide sets.

LEGO-fans kunnen in juni uitkijken naar bijna 100 nieuwe sets. Onder het aanbod bevinden zich ook verschillende grote modellen, zoals LEGO NINJAGO 71799 City Markets, LEGO Icons 10323 PAC-MAN arcade en de prachtige LEGO DC 76252 Batcave - Shadowbox. Vroege beslissers kunnen twee cadeaus bij aankoop bemachtigen: LEGO 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100) en 40529 Children’s Amusement Park (vanaf €150).Het volledige overzicht met alle nieuwe LEGO-sets voor juni 2023 bekijk je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten